BAJDENOV PAKET POMOĆI U SENATU SA TESNOM VEĆINOM: Za plan vredan 1.900 MILIJARDI za oporavak od korona krize glasalo 50:49!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2021, 09:05

BAJDENOV PAKET POMOĆI U SENATU SA TESNOM VEĆINOM: Za plan vredan 1.900 MILIJARDI za oporavak od korona krize glasalo 50:49!

U američkom Senatu demokrate su preduzele prve korake da se usvoji paket ekonomske pomoći od posledica pandemije vredan 1.900 milijardi dolara, koji je predložio predsednik SAD Džo Bajden, ali bez podrške republikanaca.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bajden: Pojedinačna pomoć iz paketa Vlade ne smije biti manja

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2021

Predsjednik SAD Džo Bajden poručio je svojim demokratama u Predstavničkom domu da je spreman da razmotri strožije kriterijume za primaoce pomoći iz paketa ekonomske pomoći od posljedica pandemije korona virusa vrijednog 1.900 milijardi dolara, ali da ne namjerava da smanji iznos od 1.400 dolara...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.