Vuk tvrdi da nije bilo nasilja u “Snajkama”: Ceca se okliznula i pala, nisam je tukao! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk tvrdi da nije bilo nasilja u “Snajkama”: Ceca se okliznula i pala, nisam je tukao! (video)

Samo nedelju dana otkako je novi rijaliti šou “Snajke” počeo da se emituje na Televiziji “Hepi”, gledaoci su svedočili potresnim nasilnim scenama nad jednom od učesnica.

Vuk Đuričić, jedini muškarac koji je preksinoć ušao kao gost u kuću ovog šou-programa, krvnički je nasrnuo na Cecu Jovanović, uhvatio je za vrat i bacio na pod.

Ovim povodom Vuk se oglasio na društvenim mrežama tvrdeći da se Ceca sama okliznula, iako su milioni gledalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << imali priliku da ovu scenu vide uživo.

“Ljudi moji, ipak sam ja najjači igrač na ovim prostorima, zar ne? Ne može čovek na miru ni da se upozna sa potencijalnom snajkom, a da neko od toga ne napravi skandal. Hoću da se ženim. Dopala mi se Ceca, njen prkos, energija i temperament. Rekla je da voli alfa mužjake, a to sam ja. Ona je najbolji rijaliti igrač kojeg sam upoznao. Volem je i mala me radi. Bila mi je toliko simpatična kad je počela da se prepire i nadmeće sa mnom. Dok je ona mene polivala, ja sam se smejao, krenuo da je pomazim po vratu, ali se ona iznenadila, refleksno krenula nazad, okliznula se i pala. Ja ne tučem ni muškarce, a kamoli žene“, samouvereno kaže Đuričić.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuk: Nisam napao Cecu, okliznula se i pala

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2016

Samo nedelju dana otkako je novi rijaliti šou "Snajke" počeo da se emituje na Televiziji "Hepi", gledaoci su svedočili nasilnim scenama nad jednom od učesnica - Vuk Đuričić je krvnički je nasrnuo na Cecu Jovanović, uhvatio je za vrat i bacio na pod...Vuk sada tvrdi da se Ceca sama okliznula,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.