Voleo poznate dame i pre Cece: Ovo su bivše devojke Aleksandra Jovovića (foto)

Izvor: Svet, 18.Jan.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voleo poznate dame i pre Cece: Ovo su bivše devojke Aleksandra Jovovića (foto)

Aleksandar Jovović koji je u vezi sa jednom od najpopularnijih pevačica srpske estrade, Cecom Ražnatović, oduvek je pored sebe imao zgodne i lepe žene.
Šestnaest godina mlađi maneken zaveo je Cecu, ali i još neke poznate lepotice.
Bio je u vezi sa fitnes instruktorkom Ana Marijom Žujović koja je poznata po neslavnoj vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Vladom Stanojevićem i fudbalerom Vladimirom Volkovim.

“Bila je to velika ljubav, a spojio ih je fitnes i vođenje zdravog načina života. Ona je zbog njega ostavila tadašnjeg verenika, fudbalera Vladimira Volkova”, rekao je Kurirov izvor blizak Žujovićevoj.
Manekenka Dejana Živković takođe je bila u vezi sa Aleksandrom ali se ta veza nije završila slavno.

Da je Aleksandar slab na manekenke pokazuje i to što je jedna od njegovih ljubavi bila i Jovana Švonja. Ona je sada u braku sa Filipom Đorđevićem sa kojim ima ćerku Noel.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.