VILA SA POSLUGOM I OBEZBEĐENJEM NA IBICI: Evo KOLIKO je Gudelj iskeširao za Anastasijine poklone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 10:47

VILA SA POSLUGOM I OBEZBEĐENJEM NA IBICI: Evo KOLIKO je Gudelj iskeširao za Anastasijine poklone!

Dečko joj je poklonio i portret sa ocem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji je Cecu rasplakao.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović juče je proslavila 24. rođendan, a na žurku je pozvala tačno 100 gostiju. Među njima je bio i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji je samo zbog nje doputovao iz Sevilje.

Slavljenica je od dečka dobila nekoliko vrednih poklona, među kojima je luksuzni odmor na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ibici, na koji idu zajedno za nekoliko dana.

- Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je Gudelj oduševio svoju devojku, ali i buduću taštu:

- Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo "Volim te"! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem..., ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag... I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra, prenosi "Informer".

Podsetimo, Anastasija je pre tri meseca raskinula višegodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem, sa kojim se i uselila u stan na Dorćolu, a veoma brzo se zaljubila u Gudelja. Ona zbog fudbalera često putuje u Sevilju, a kako je nedavno istakla jako je srećna.

- U vezi mi je sve super! Sve mi dobro ide! Mislim da se na meni jasno vidi da sam srećna, zaljubljena i zadovoljna - rekla je Anastasija sa osmehom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.