(VIDEO) Dačić otvorio TV Novu: Ceca prva dočekala Sulejmana!

Izvor: Press, 18.Dec.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Dačić otvorio TV Novu: Ceca prva dočekala Sulejmana!

Među prvima je stigla Ceca Ražnatović, koja je imala obećanu večeru sa Ergenčom, budući da je turski plejboj izrazio želju da upozna dve najveće muzičke zvezde u Srbiji. Trebalo je da im se pridruži Goran Bregović, ali do toga nije došlo.
Ceca je zajedno sa ostalim zvezdama poput Suzane Mančić, Ilde Šaulić, Nikoline Pišek, Vesne Dedić, Jelene Bačić Alimpić, Kaline Kovačević, Viktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Savića, Andrije Miloševića, Mime Karadžića, Rasima Ljajića i Milana Laneta Gutovića čekala dolazak Sulejmana više od sat vremena.
Naime, Halit Ergenč doživeo je nezgodu u putu kada je avionu kojim je leteo, otpao točak. Brojni krici raspomamljenih žena, uzvici, dozivanja i aplauzi, nisu mogli da omekšaju Halita Ergenča, koji je bio preumoran kako bi davao izjave i slikao se sa obožavateljima.
- Toliko dugo nisam čekala ni muža - rekla je Suzana Mančić.
Glumac nije davao izjave, niti se zadržavao dugo. Mnogi su besni otišli, jer je samo prošao pored njih neprimetivši ih, a bilo je i oniih istrajnih, poput Ilde Šaulić koja je uspela da se domogne glumca i upozna se sa njim.
- Vaš sam veliki fan. Imala sam želju da vas upoznam - rekla je ćerka Šabana Šaulića.

 
Nekoliko sati ranije premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador SR Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm pustili su u rad TV Nova.rs, a čast da otvori sezonu imala je prva epizoda nove sezone serije „Sulejman Veličanstveni“.
- Današnji dan je kraj teškog perioda za Srbiju, ali i novi početak. Ime koje ste sebi odabrali govori da ćete biti nova medijska snaga na nebu Srbije - rekao je Dačić.
Brojnim gostima obratio se i Dejan Jocić, generalni direktor Nove, koji je najavio fer medijsku utakmicu.
- Bićemo jedina televizija koja će emitovati program u digitalnom formatu i HD rezoluciji - kazao je Jocić.
S druge strane, ambasador Vilhelm nije krio zadovoljstvo.
- Raduje me svaka nova nemačka investicija u Srbiji. Posebno me je obradovalo to što smo počeli da ulažemo i u srpske medije. Mislim da je dobar signal što se nemačke investicije šire i na druge oblasti.
Televizija "Nova" najavila je investicije u Srbiji vredne nekoliko miliona evra i otvaranje 450 novih radnih mesta.

Pogledaj vesti o: Ceca,   Suzana Mančić,   Nikolina Pišek

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.