POLITIKU UMEŠALI U MUZIKU: Albanija zabranila emitovanje Cecinih spotova

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIKU UMEŠALI U MUZIKU: Albanija zabranila emitovanje Cecinih spotova

U saopštenju AMA Ražnatovićeva je okarakterisana kao "problematična pevačica" Agencija za audiovizualne medije (AMA) Albanije upozorila je albansku javnu radioteleviziju RTSH zbog emitovanja pesama pevačice Svetlane Cece Ražnatović, supruge pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, a nakon žalbi da je u programu namenjenom manjinama emitovan spot srpske pevačice.To je učinjeno jer je Ražnatovićeva više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << imala antialbanske istupe protiv Kosova i da su njene pesme, kako se tvrdi, "inspirisale zločine u Bosni i Hercegovini i na Kosovu", preneli su albanski mediji.PROČITAJTE JOŠ - Provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio u podrumu i to nije najgore!Kako se navodi, naglašeno je da program namenjen manjinama treba da služi prijateljstvu i solidarnosti među narodima i kulturama, a ne da promoviše osobe koje su konkretnim potezima pokazale suprotno.U saopštenju AMA Ražnatovićeva je okarakterisana kao "problematična pevačica" koja je svojim ranijim pesmama i izjavama "inspirisala zločine u BiH i na Kosovu, podržala nehumana dela supruga Željka Ražnatovića Arkana i srpskih vojnih i paravojnih formacija koje je vodio"."Skrećemo pažnju da izbegavate takve slučajeve", saopštila je AMA.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanija zabranila emitovanje Cecinih spotova: Inspirisala je zločine u BiH i na Kosovu

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jul.2019

Agencija za audiovizualne medije (AMA) Albanije upozorila je albansku javnu radioteleviziju RTSH zbog emitovanja pjesama supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i srbijanske turbo-folk pjevačice Svetlane Ražnatović Cece. AMA se na ovakav potez, kako prenosi koha.net, odlučila nakon...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.