Oglasile se Ceca i Anastasija Ražnatović nakon finala PZE: Imale su JASNU PORUKU za Teya Doru i drugoplasiranu Breskvicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:19

Oglasile se Ceca i Anastasija Ražnatović nakon finala PZE: Imale su JASNU PORUKU za Teya Doru i drugoplasiranu Breskvicu

Važila je za jednog od favorita, a pesma "Ramonda" osvojila je srca publike.

Teya Dora pobednik je takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" sa numerom Ramonda.

Nakon velikog uspeha naše umetnice odmah su počele da pljušte čestitke.

Anastasija i Ceca Ražnatović oglasile su se na svom Instagram profilu i odmah objavile Teya >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dorinu pesmu .

- Bravo mačko, zaslužila si - napisala je Anastasija svojoj koleginici ali i drugarici i saradniku uz video na kojem Teodora diže pehar.

Marija Šerifović koja je bila i član stručnog žirija, te Teya Dori dala 12 poena, ponosno je na stori stavila našu pobednicu.

- Bravo lutko, ti si svet - poručila je našoj umetnici Milica Todorović.

Ceca i Anastasija su od početka PZE podržavale Breskvicu i numeru "Gnezdo orlovo" koja im je bila favorit.

Da podsetimo, večeras se održalo finale "Pesme za Evroviziju 2024" na kojem je Srbija odabrala svog predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju "Evrovizija" koje se ove godine održava u Malmeu.

Svoj sud o numerama dao je i stručni žiri, Žika Zana dao je Dušanu Kurtiću 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dora.

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.