OZVANIČILI VEZU! Misica uživa u ljubavi sa Cecinim bivšim - isplivala fotografija kako razmenjuju nežnosti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 08:02

OZVANIČILI VEZU! Misica uživa u ljubavi sa Cecinim bivšim - isplivala fotografija kako razmenjuju nežnosti! (FOTO)

Mesecima se spekulisalo o njihovom odnosu!

Mesecima se po gradskim kuloarima kružile priče da je bivša učesnica "Zadruge" Jovana Ljubisavljević posle raskida sa Stefanom Karićem uplovila u emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović.

Pre par meseci je Bogdan demantovao da je u vezi sa misicom, a potom se oglasila i Jovana koja je otkrila da se poznaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali da među njima ništa više od prijateljstva.

Međutim, sudeći prema njihovoj najnovijoj objavi na Instagramu, izgleda da se priroda njihovog odnosa promenila.

Srejović je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži Jovanu za ruku i na taj način je potvrdio da su u ljubavi.

Jovana je odmah podelila Bogdanovu objavu na svom Instagram profilu, pa se može zaključiti da su srećni u ljubavi i da su spremni da više ne kriju svoju vezu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aca Bulić se slikao sa sinom ubijenog - fotografija sa njim izbila u javnost: Društvene mreže gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Zanimljiva prošlost...Aca Bulić je postao aktuelan u medijima zbog šeste sezone Zadruge pošto je njegova bivša devojka i mladalačka ljubav Ana Ćurčič postala deo najgledanijeg rijalitija. Ana ge više puta pominjala i govorila o njemu kao o svojoj najvećoj ljubavi, a takođe je u emotivnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.