Aca Bulić se slikao sa sinom ubijenog - fotografija sa njim izbila u javnost: Društvene mreže gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 09:38

Aca Bulić se slikao sa sinom ubijenog - fotografija sa njim izbila u javnost: Društvene mreže gore

Zanimljiva prošlost.

Aca Bulić je postao aktuelan u medijima zbog šeste sezone Zadruge pošto je njegova bivša devojka i mladalačka ljubav Ana Ćurčič postala deo najgledanijeg rijalitija. Ana ge više puta pominjala i govorila o njemu kao o svojoj najvećoj ljubavi, a takođe je u emotivnoj ispovesti ispričala kako je  umrlo njihovo zajedničko dete nakon porođaja. Ana je otkrila takođe da svakog 8. oktobra odlazi sa svojim bivšim dečkom u crkvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svete Petke gde pali sveću za dušu njihove pokojne bebe.

Aca Bulić je ispao veliki šmeker i džentlemen što je pružio podršku svojoj nekadašnjoj devojci u njenoj borbi sa Zvezdanom Slavnićem. Više puta je gostovao u emisijama gde je Ćurčićevoj pružio bezrezervnu podršku u njenom nastojanju da raskrinka i pobedi Mokinog sina.

Iako nije postao deo Zadruge, Aca Bulić je zbog svog džentlmenskog ponašanja opet postao aktuelan među fanovima, te su sada počeli da dele i njegove slike iz prošlosti.

Tako je na društvenim mrežama objavljena slika iz Acine mladosti na kojoj se Bulić nalazi u društvu Aleksandra Ace Mandića, sina Milenka Mandića Mande, koji je ubijen u hotelu Interkontinental zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.