NE GUBI VREME Nemački košarkaš smuvao manekenku Saru

Izvor: Blic, 14.Jul.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE GUBI VREME Nemački košarkaš smuvao manekenku Saru

Njega je ostavila devojka Iva, a nju brat Cece Ražnatović. Ali nisu dugo patili, već su započeli vezu i trenutno uživaju na Hrvatskom primorju.

Kad je nemački reprezentativac Majk Cirbes (25) prošle godine stigao u Beograd da igra za košarkaški klub Crvena zvezda, priznao je da je to učinio zbog ljubavi prema jednoj Srpkinji.

Ipak, ta veza nije potrajala jer je Iva Blagojević (26) nedavno rešila da ga ostavi.

Međutim, Cirbes nije gubio vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i vrlo brzo je zaveo manekenku Saru Trajanović (24), koju ju upoznao preko zajedničkih prijatelja, saznaje „Blic“.

Izvor kaže da su se zaljubili na prvi pogled.

- Veoma su srećni zajedno i to ne kriju. Pre nekoliko dana su otputovali u Hrvatsku - kaže izvor za „Blic“.

SARA VOLI POZNATE

Manekenku Saru Trajanović javnost je upoznala dok se takmičila u rijalitiju „Farma“, gde je započela vezu s bivšim suprugom Goce Tržan - Ivanom Marinkovićem, kao i sa „zvezdom Granda“ Akijem Markovićem.

Nakon toga zabavljala se s bratom Cece Ražnatović - Milanom Marinkovićem.

Sara je medijima kao na tacni nudila detalje svog ljubavnog života. Tako je priznala i da je jedva prebolela to što ju je Cecin brat prevario sa najboljom drugaricom.

Fotografijom na kojoj pozira u zagrljaju Cirbesa, Sara je potvrdila da je u ljubavi s njim.

- Gde god da se nalazimo, dobro se zabavljamo - napisala je na Instagramu.

On je nedavno produžio ugovor za još godinu dana s crveno-belima, a da li je Sara uticala na tu njegovu odluku, pokazaće vreme.

DEVOJKE NALAZI NA SPLAVOVIMA

Majk Cirbes očigledno devojke traži na splavovima. Tamo je upoznao Saru, ali i bivšu devojku Ivu Blagojević.

- Upoznali smo se na jednom splavu. Bila je Univerzijada 2009, on je došao s reprezentacijom na takmičenje, a ja sam bila na raspustu. On se zatim vratio u Trier, ja u Keln. Nismo bili u kontaktu, ali posle dve godine smo se opet sreli - ispričala je Iva.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.