LEPA RUKOMETAŠICA I BRILJANTNI FUDBALER: Brak Srpkinje i Hrvata trajao je samo četiri meseca! POBEGLA je kroz PROZOR glavom BEZ OBZIRA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 20:04

LEPA RUKOMETAŠICA I BRILJANTNI FUDBALER: Brak Srpkinje i Hrvata trajao je samo četiri meseca! POBEGLA je kroz PROZOR glavom BEZ OBZIRA (FOTO)

Bila je to velika ljubav.

Svetlana Ceca Kitić je zvanično najbolja rukometašica seta svih vremena. Udavala se pet puta, ali prvi brak je ostao najviše upamćen.

Cela Jugoslavija je bila iznenađena kada je Svetlana Kitić rekla da jednom najboljih fudbalera tadašnje zemlje mostarskoj legendi Blažu Sliškoviću, inače bosanskohercegovačkom fudbaleru hrvatskog porekla. Sa svega 19 godina udala se za popularnog Baku. Brak je trajao samo četiri meseca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Najveći problem je bio taj što nismo bili dovoljno zreli za takav korak. I Blaž je imao nepunu 21 godinu i platili smo ceh te svoje mladosti. Jednostavno nam nije išlo jer smo bili nespremni. Sećam se da sam kroz prozor pobegla od njega i otišla roditeljima u Tuzlu - rekla je Svetlana Kitić.

Ni posle Sliškovića nije imala mnogo sreće u ljubavi.

Drugi put se udala za Dragana Dašića, s kojim je bila u vezi pre prvog braka. S njim ima sina Nikolu. Sama je ispričala da im je brak rasturila prevelika ljubomora. Muž broj tri bio je Goran Bogunović, estradni menadžer koji je nekoliko meseci nakon razvoda od Cece misteriozno nestao na putu za Budimpeštu.

Možda i najtragičnija priča je četvrti muž poznate rukometašice Zoran Kovačević Koča, koji je ubijen na kućnom pragu dve nedelje po rođenju njihove ćerkice Aleksandre.

Poslednji njen suprug bio je pravnik Milan Magić koji je od nje mlađi pet godina.

Pogledajte još slike Svetlane Kitić.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.