DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Na svadbi Cece i Arkana su bili i ONI, a niko ih nije primetio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Na svadbi Cece i Arkana su bili i ONI, a niko ih nije primetio (FOTO)

Srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatvić udala se za Željka Ražnatovića Arkana pre 24 godine.

Svadba veka - kako mnogi nazivaju venčanje Cecinog sina Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić - zakazana je za sutra, a mladoženjina majka se potrudila da liči na kraljevska venčanja kakva smo imali prilike da vidimo na televiziji.

Sve ove velelepne pripreme su podsetile javnost na venčanje Cece i Arkana.

Nazivali su je svadbom decenije, a mnogima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je promakao jedan detalj.

Naime, na svadbi su bili prisutni i pripadnici policije, što se i vidi na jednom od snimaka. Ipak, to može i nije čudno s obzirom na to da je Arkan bio komandant svoje vojne jedinice, te je bio usko povezan sa bezbednosnim snagama u Jugoslaviji.

Inače, Ceca planira da nastavi tradiciju, te će Bogdani da pokloni zlatni dukat koji datira iz 1.700. godine, a više o tome čitajte KLIKOM OVDE.

Za svadbu mladog Veljka i Bogdane pripremljen je poseban repertoar pesama. Iako neki od pevača ne žele da otkrivaju isti, ono što je sasvim sigurno jeste da će Ceca otpevati "Kuda idu ostavljene devojke", pesmu koju je pokojni Arkan obožavao. Iako će je pevati sa knedlom u grlu, verujemo da neće biti srećnije osobe od nje u tom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.