Izvor: Press, 08.Jan.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca sva u belom na Božićnoj liturgiji: Ove poznate ličnosti su se pričestile u Hramu Svetog Save!

Kao i svake godine, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u ponoć na Božić odlazi u Hram Svetog Save na pričešće sa porodicom.
e-stock agency
U pratnji sestre, zeta i brata od ujaka... Ceca Ražnatović
e-stock agency
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Prisustvovala liturgiji... Ceca
Ceca je i ovoga puta nakon posta, otišla na Božićnu liturgiju, a mnogi je nisu prepoznali budući da je bila ogrnuta belim šalom i ničim nije privlačila pažnju.
Imaš dete pravoslavca, mogla si da čestitaš Božić: Severinu fanovi kritikovali za nevaspitanje!
Uz nju su bili njena sestra Lidja i zet Predrag Ocokoljić, a pevačica je uživala u liturgiji. Ipak, veliki broj fotoreportera ju je prepoznao i uslikali su je tokom boravka u Hramu. Osim nje, na pričest su došli i pevačice Sanja Đorđević sa suprugom, Viki Miljković, kao i Jovana Pajić sa mužem Aleksandrom Cvetkovićem. 
e-stock agency
Jovana i Sale na liturgiji...
e-stock agency
Viki Miljković se pričestila...
e-stock agency
Pevačica Sanja Đorđević sa suprugom...
Budući da boravi u Beogradu za novogodišnje i božićne praznike, i pevač Sergej Ćetković je prisustvovao liturgiji u Hramu Svetog Save, kao i nekadašnji košarkaš Dejan Tomašević.
e-stock agency
Religiozan... košarkaš Dejan Tomašević
e-stock agency

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.