Ceca na nastupima već skupila 500.000 evra i zaradila za kaznu

Izvor: Blic, 16.Nov.2012, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca na nastupima već skupila 500.000 evra i zaradila za kaznu

Svetlana - Ceca Ražnatović već je sakupila 500.000 evra, koliko iznosi treća i poslednja rata koju treba da uplati u državnu kasu najkasnije do kraja maja 2013. godine. I bez novogodišnjih angažmana pevačica od nastupa ima dovoljno para za kaznu.

Folk zvezda je zbog zloupotrebe službenog položaja na čelu FK Obilić bila osuđena na kućni pritvor i milion i po evra novčane kazne. Ona je već isplatila dve rate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vredne milion evra. Da joj problem neće biti da uplati i treću govori to da je nastupajući u okviru turneje „Ljubav živi“ zaradila najmanje pola miliona.

Ni pevačica ni njen producent Aleksandar MIlić ne žele da govore o njenim honorarima. Međutim, naši izvori u muzičkoj industriji tvrde da Ceca po klubovima nastupa za sumu između 10.000 i 15.000 evra. Ona sama je potvrdila da je zadovoljna učinkom.

- Godina koja odlazi bila mi je u poslovnom smislu veoma uspešna. Kad bih mogla da biram, poželela bih da mi tako bude i u narednih 10 godina, a privatno je bilo svega i svačega, prijatnih i onih manje prijatnih događaja - rekla je.

Mesec dana nakon izlaska iz pritvora, Ceca je započela turneju nastupom u Frankfurtu. Imala je po dva nastupa u istom mestu, pa je tako posle dva koncerta u Nemačkoj, pevala dva dana zaredom u Ljubljani.

Imala je tri nastupa u Beču, a potom i po dva u Diseldorfu i Cirihu. U maju je pevala u Parizu, Sofiju, Stokholmu, Kotoru i Minhenu, a u junu u Skoplju i Ljubljani.

Povezane vesti: Ceca za tri koncerta dobija 180.000 evra Marković: Ceca i Džaja su srpski brendovi Hrvatske stranke protiv Cecinog koncerta u Zagrebu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ceca na nastupima već skupila 500.000 evra i zaradila za kaznu

Izvor: Poznati.info, 16.Nov.2012

Svetlana – Ceca Ražnatović već je sakupila 500.000 evra, koliko iznosi treća i poslednja rata koju treba da uplati u državnu kasu najkasnije do kraja maja 2013. godine. I bez novogodišnjih angažmana pevačica od nastupa ima dovoljno para za kaznu...Folk zvezda je zbog zloupotrebe službenog...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.