CVEĆE, KOVERTE I POLJUPCI: Estrada samo pristiže na proslavu rođenja Krstana Ražnatovića - Ceca dočekuje goste!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 20:55

CVEĆE, KOVERTE I POLJUPCI: Estrada samo pristiže na proslavu rođenja Krstana Ražnatovića - Ceca dočekuje goste!

Ovo će biti prava fešta!

Krstan Ražnatović, drugi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, danas je došao na svet i tim povodom je upriličena proslava u porodičnoj vili na Dedinju. Zvanice su krenule već uveliko da pristižu, a poznata lica vrve ispred pomenutog doma.

Među prvima su se na vratima ove vile pojavili Cecine kolege, Joca Stefanović i Aleksandra Bursać, a ubrzo potom i mnogi drugi. Veljko se pojavio i pred reporterima, a osmeh sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lica nije mogao da sakrije.

Vila je okićena najlepšim i najdivnijim balonima u zlatnim i plavim tonovima, koji simbolizuju kraljevsko poreklo, plemićko. Mnogoborjne kolege i prijatelji dolaze sa osmesima, ali i cvećem, kovertama i drugim poklonima.

Pored pomenutih kolega, a očekuje se pristizanje i ostalih u velikom broju, tu su i članovi porodice, Anastasija Ražnatović, Lidija Ocokoljić sa suprugom i decom, ali i Marko Đedović, Nataša Rodić, Miloš Nadeždin i drugi.

Ko će se sve pojaviti na pomenutoj zabavi i svojim prisustvom uveličati proslavu povodom Krstanovog rođenja, ostaje nam da pomno ispratimo.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODUZIMA DAH: Pogledajte kakvim detaljima je ukrašen dom Ražnatovića - mislili su o svakom detalju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023

Ovo je zaista veličanstveno!..Sada je već poznato da se u Ljutice Bogdana na Dedinju održava proslava rođenja Krstana Ražnatovića, drugog sina Bogdane i Veljka Ražnatovića...Mnoge zvanice već uveliko pristižu na pomenutu adresu sa najlepšim poklonima za mlade roditelje, baku i naravno novorođenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.