U srijedu hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U srijedu hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta BiH

Na dan kada je Predsjedništvo BiH donijelo odluku o da se NATO-u pošalje dokument Program reformi BiH, te izabralo Zorana Tegeltiju iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za kandidata za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, zakazana je i treća hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta BH. Sjednica je zakazana za srijedu (20. novembar), a na njoj će po hitnom postupku biti razmatran samo Prijedlog izmjena i dopuna Poslovnika o radu ovog doma, čiji su...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tegeltija ide na razgovor kao mandatar, nema više blokade Parlamenta BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2019, 13:17

Komisija za pripremu izbora Vijeća ministara BiH u državnom Parlamentu konačno je, više od godinu dana nakon parlamentarnih izbora u BiH, danas formirana.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.