U Crnoj Gori registrovano sedam novih slučajeva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2020, 22:23

U Crnoj Gori registrovano sedam novih slučajeva

U Crnoj Gori registrovano je sedam novih slučajeva infekcije virusom korona, čime je broj oboljelih porastao na devet, saopšteno je 17. juna iz Instituta za javno zdravlje. Kako navode iz te zdravstvene ustanove, četiri novooboljela su kontakti ranije potvrđenog slučaja, dok se kod tri traga za izvorom infekcije. Precizira se da je četvoro novooboljelih iz Podgorice a po jedno iz Cetinja, Rožaja i Berana. U Crnoj Gori kraj epidemije proglašen je 2. juna. Od početka dešavanja,...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sedam novozaraženih virusom korona u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2020

PODGORICA - U Crnoj Gori registrovano je sedam novih slučajeva obolijevanja od virusa korona, saopštili su iz Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.