Mustafa: Nastavljamo pregovore sa Samoopredeljenjem

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Okt.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: Nastavljamo pregovore sa Samoopredeljenjem

Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa saopštio je u petak u popodnevnim satima da će se kontakti sa pokretom Samoopredeljenje narednih dana ipak nastaviti a u cilju usklađivanja ciljeva zajedničke vlade, kada su u pitanju ekonomski razvoj, obrazovanje, zdravstvo, bezbednost, te vladavina zakona. „To sve a kako bi, kada se završi proces potvrđivanja izbornog rezultata, lakše mogli da sednemo za sto i da se dogovorimo o zajedničkom upravljanju“, kazao je Mustafa na konferenciji...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

DSK: Razgovori s Kurtijem posle konačnih rezultata izbora

Izvor: Blic, 11.Okt.2019

Razgovori između Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i Demokratskog saveza Kosova Ise Mustafe biće nastavljeni tek kada Centralna izborna komisija proglasi konačne rezultate vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.