Janez Janša odbija da se izjasni o non-paper dokumentu za Zapadni Balkan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Apr.2021, 16:42

Janez Janša odbija da se izjasni o 'non-paper' dokumentu za Zapadni Balkan

“Kabinet premijera Republike Slovenije do daljnjeg neće komentarisati temu o takozvanom non-paper dokumentu o Zapadnom Balkanu“. Tako je odgovoreno na molbu za intervju koji je Radio Slobodna Evropa (RSE) uputio slovenačkom premijeru Janezu Janši, a povodom navodnog dokumenta koji je on prosledio Evropskom savetu. Naime, manje od tri meseca pred početak slovenačkog šestomesečnog predsedavanja Evropskom unijom u medijima su se pojavile tvrdnje o navodnom Janšinom predlogu za prekrajanje...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenački novinar: Šuškalo se danima o postojanju navodnog “non pejpera”

Izvor: N1 televizija, 15.Apr.2021

Među stručnjacima za međunarodne odnose u Sloveniji danima se “šuškalo” o postojanju diplomatskog "non pejper" dokumenta koji se pripisuje slovenačkom premijeru Janezu Janši, izjavio je novinar N1 Slovenija Miha Orešnik.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.