EU postigla dogovor o sankcijama Bjelorusiji zbog preusmjeravanja leta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jun.2021, 19:01

EU 'postigla dogovor' o sankcijama Bjelorusiji zbog preusmjeravanja leta

Evropska unija postigla je sporazum o ekonomskim sankcijama Bjelorusiji kao odgovor na prisilno slijetanje leta Ryanaira prošlog mjeseca u Minsk i hapšenja opozicionog aktiviste koji se nalazio na letu, saopštila je austrijska vlada i EU diplomate. Austrijsko Ministarstvo vanjskih poslova reklo je u izjavi od petka 18. juna da sporazum “šalje jasan i ciljani signal protiv neosnovanih represivnih činova bjeloruskog režima”, dok je ministar vanjskih poslova Alexander Schallenberg na Twitteru...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Evropska unija postigla sporazum o ekonomskim sankcijama Belorusiji

Izvor: N1 televizija, 18.Jun.2021

Evropska unija postigla je sporazum o ekonomskim sankcijama Belorusiji koje su odgovor na prisilno prizemljenje aviona Rajanera prošlog meseca u Minsk i hapšenja opozicionog aktiviste koji se nalazio u avionu, saopštila je austrijska vlada i EU diplomate.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.