Zukorlić kritikovao Tadića

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić kritikovao Tadića

Glavni sandžački muftija Muamer Zukorlić kritikovao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića zbog pružanja podrške nevladinoj aktivistkinji iz Novog Pazara Aidi Ćorović.

Zukorlić je tu podršku ocenio kao "nedržavnički, neodgovoran i pristrasan" odnos predsednika Srbije, saopštila je Informativna služba Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, čiji je Zukorlić predsednik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Zukorlić je danas razgovarao sa predsednicom Muslimanskog omladinskog kluba Aidom Rašljanin, koja je u polemici u dnevnom listu Danas iznela uvrede na račun predsednica nevladine organizacije Urban-In iz Novog Pazara Aide Ćorović.

Predsednik Srbije Boris Tadić je 17. februara osudio verbalne napade na Aidu Ćorović.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.