Završena konstitutivna sednica Nove demokratske stranke

Izvor: Beta, 09.Feb.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena konstitutivna sednica Nove demokratske stranke

NIŠ, 9. februara 2014. (Beta) - Konstitutivna sednica Nove demokratske stranke održana je u nedelju u Nišu, a njen lider Boris Tadić izrazio je uverenje da vlada Srbije neće moći da se posle izbora 16. marta napravi bez NDS.

"Ubedjen sam da ni jedna Vlada neće moći da se napravi bez ove liste. Mi smo jedina alternativa i ovoj vladi i ovoj opoziciji. To je suština naše politike", rekao je Tadić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i istakao da očekuje pobedničke rezultate na izborima.

Tadić je pozvao gradjane da izadju na izbore, jer, ako ne budu glasali, "daju prednost onim listama za koje nikada ne bi glasali". Rekao je i da se ne slaže ni s "belim listićima" jer "to je lažna demokratija".

Na konstitutivnoj sednici NDS u niškom Narodnom pozorištu bili su nekadašnji članovi DS, SPO, G17 iz vise gradova juga Srbije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tadić: Otišao sam iz DS zbog tajkuna

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014

Konstitutivna sednica Nove demokratske stranke (NDS) održana je danas u Nišu, a njen lider Boris Tadić izrazio je uverenje da vlada Srbije neće moći da se posle izbora 16. marta napravi bez NDS. ..Boris Tadić.."Ubeđen sam da ni jedna Vlada neće moći da se napravi bez ove liste. Mi smo jedina...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.