Za razliku od Tadića, Vučić se nikom ne izvinjava

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za razliku od Tadića, Vučić se nikom ne izvinjava"

"Neverovatno je da kritike na rad Vlade stižu od Borisa Tadića koji nikada nije imao hrabrosti da povuče nijedan strateški potez" navodi Nebojša Stefanović.

Osim toga, prema Stefanovićevim rečima, Tadić takođe nije imao hrabrosti da donese neku tešku odluku.

- Za razliku od Borisa Tadića, premijer Vučić se nikome ne izvinjava, već drugačijim pristupom pokazuje da nam je stalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da gradimo stabilnost u regionu. Možda te Tadićeve kritike i ne treba mnogo da čude, jer on očigledno voli da gleda film 'Prohujalo sa vihorom', a takva mu je bila i politika - rekao je Stefanović reagujući na kritike lidera SDS Borisa Tadića.

Stefanović navodi da Tadićeve zamerke stižu u trenutku kada je Srbija uvažavana u svetu mnogo više nego dok je on bio predsednik, a njegova stranka na vlasti, i da Srbija dobija pohvale za akcione planove koje je napravila i da sprovodi najbolje ocenjenu ekonomsku reformu.

- Danas je premijer Aleksandar Vučić  domaćin najznačanijim svetskim zvaničnicima koji poštuju to što on radi, kao i činjenicu da je Srbija jedna od retkih zemalja u regionu koja beleži ekonomski ras t- navodi Stefanović.

- A kada govorimo o odnosima u regionu, upravo je politika Vlade Srbije, na čelu sa predsednikom Vučićem, dovela do toga da smo poštovan partner i da sa narodima susednih država imamo istorijski najbolje odnose - kaže Stefanović.

Kako je naveo potpredsednik SNS, Srbija ima rekordno nizak budžetski deficit, smanjena je nezaposlenost i vlada sprovodi politiku koja je odgovorna pre svega prema građanima Srbije i dodaje da to ne govori samo SNS, već i mnogi svetski lideri, poput Angele Merkel, ali i stručnjaci Međunarodnog monetarnog fonda.

- Razumem da neki ljudi ne mogu da se raduju napretku svoje zemlje i razumem da im politički motivi zamagljuju pogled, ali mi je neverovatno da kritike za rad Vlade Srbije stižu od Borisa Tadića koji nikada u životu nije imao hrabrosti da povuče nijedan strateški potez, niti da donese bilo kakvu tešku odluku - kaže Stefanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.