Vučić:Tadić je frustriran zbog SNS

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Tadić je frustriran zbog SNS

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je, povodom intervjua Večernjim novostima predsednika Srbije Borisa Tadića, ocenio da je "šef države pokazao da je predsednik samo Demokratske stranke, a ne Srbije".

On je dodao da "frustracija i mržnja koju Tadić pokazuje prema SNS prevazilaze pristojno ponašanje prema političkim suparnicima".

Povodom posete Tadića Vukovaru, Vučić je rekao da se SNS "izvinjava što ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << misli kao Tadić, jer su za nas Bljesak i Oluja bili zločini za koje je predsednik Josipović morao da se izvini".

Prema njegovim rečima, lider SNS Tomislav Nikolić je u četvrtak u Kraljevo odneo veću pomoć nego što je Vlada uputila tom gradu.

- Premijer Cvetković je otišao tamo čim je saznao da ide Nikolić i nije odneo ništa, rekao je Vučić.

On je najavio i da će spremiti "demokratske i civilizovane akcije protiv Tadića" i zapitao ko će da vraća ogroman novac pozajmljen za most na Adi i kada će predsednik Srbije da "otvori neku ozbiljniju fabriku, kako bi se ljudi

zaposlili".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.