Vrh Demokratske stranke traži da Tadić bude predsednik vlade

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 05:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrh Demokratske stranke traži da Tadić bude predsednik vlade

Posle demantija da je kao posledica poraza Borisa Tadića u prestonici na predsedničkim izborima u nedelju usledilo raspuštanje Gradskog odbora u Beogradu i još 11 opštinskih odbora DS, održana je sednica užeg sastava Predsedništva DS na kojoj su, kako se saznaje, funkcioneri iz samog vrha partije (Đilas, Pajtić, Šutanovac, Trivan, Petrović i drugi) insistirali da Tadić prihvati funkciju mandatara za sastav >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nove vlade Srbije

Potpredsednici Demokratske stranke sinoć su od svog lidera Borisa Tadića zatražili da bude premijer buduće vlade Srbije, saznaje "Blic" u vrhu partijskih struktura.

Ukoliko Tadić na to ne pristane, premijer bi, kako se navodi, mogao da bude Dragan Đilas (42), sadašnji zamenik predsednika i gradonačenk Beograda.

Opšrinije u štampanom izdanju

Povezane vesti: Janjić: Građani glasali pre protiv Tadića nego za Nikolića Četiri scenarija za formiranje vlade Zbog mira u stranci DS ne ističe kandidata za premijera Obradović: Tražićemo od Tadića da Dačić bude premijer DS: "Nećemo popustiti Dinkiću, neka on podnese ostavku"
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.