Vlada ne obavlja ekonomske poslove kako treba

Izvor: Akter, 21.Mar.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada ne obavlja ekonomske poslove kako treba

Tadić je doda da su ključni propusti Vlade što ne postoje intenzivne mere zapošljavanja i dovođenja investitora

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, ocenio je u Paraćinu da Vlada ne obavlja ekonomske poslove kako treba i zato ima tri puta manje investicija, a tri puta veće zaduženje od prethodne Vlade, saopštila je večeras ta stranka.

"Zameram Vladi što ne obavlja ekononmske poslove na način kako je to potrebno. Vlada optužuje prethodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Vladu da nije dobro radila, a ova Vlada ima tri puta manje investicija od prethodne i tri puta više zaduženja", rekao je Tadić novinarima u Hotelu "Petrus".

Dakle, tri puta veća zaduženja i tri puta manje investicija, u odnosu na prethodnu, to je moja suštinska zamerka sadašnjoj Vladi, istakao je Tadić.

On je doda da su ključni propusti Vlade što ne postoje intenzivne mere zapošljavanja i dovođenja investitora.

Tadić je objasnio da je njegova sinoćna poseta Paraćinu bila u cilju priprema za lokalne i pokrajinske izbore.

Želim da sa mojim prijateljima u Paraćinu izgradimo infrastrukturu Socijaldemokratske stranke i da vidima kako lokalni gradovi mogu da se razvijaju i da donesemo planove i programe kako raditi da bi naša politika bila plodotvorna, saopšteno je Tanjugu iz Povereništva ove stranke u Jagodini.

Da vidimo koji ljudi i na koji način te poslove mogu obaviti, dodao je Tadić.

Poseta Tadića bila je i u okviru osnivanja Opštinskog odbora Socijaldemokratske stranke u Paraćinu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.