VEČERAS O KANDIDATIMA DS ZA STRANAČKE FUNKCIONERE

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS O KANDIDATIMA DS ZA STRANAČKE FUNKCIONERE

BEOGRAD - Organizacioni odbor skupštine Demokratske stranke utvrdiće na večerašnjoj sednici kandidate za stranačke funkcionere. Posle sednice biće izdato saopštenje za javnost.

Rok za prijavljivanje kandidatura istekao je 2. decembra u ponoć, a pored ostalog, demokrate će na skupštini 18. decembra birati predsednika, pet potpredsednika, stranačke i druge funkcionere, stranačke organe i tela. Jedini kandidat za predsednika stranke je aktuelni predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Boris Tadić, a skoro izvesno je da će i sadašnji predsednik Političkog saveta Dragoljub Mićunović ponovo biti izabran na istu funkciju.

Gradski odbor DS odlučio je da za potpredsednike stranke podrži Dragana Đilasa, Dragana Šutanovca, Dušana Petrovića, Bojana Pajtića i Jelenu Trivan. Pokrajinski odbor DS takođe je predložio "tu mušku četvorku" za potpredsednike stranke. Skupština DS biće održana u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.