Ucene i novac: Lideri opozicije naveli kako je Đilas kupovao poslanike i uništava stranke VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 16:37

Ucene i novac: Lideri opozicije naveli kako je Đilas kupovao poslanike i uništava stranke VIDEO

Predstavnici opozicionih stranaka, Boris Tadić i Sergej Trifunović, govorili su o potezima lidera Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, prenosi Alo.

Prema rečima Sergeja Trifunovića, Đilas je dao 5.000 evra Pokretu slobodnih građana "kada nisu imali pare da prežive". Trifunović je otkrio i kako Đilas novcem rešava politička pitanja, ističe taj portal u tekstu.

Predsednik Socijaldemokrata Boris Tadić otkrio je kako je od Dragana Đilasa bukvalno bio ucenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne sme da nastupa u javnosti i kako mu je predočeno da će njegova stranka dobiti spisak imena koja mogu biti poslanici. "Nisam ništa dužan Đilasu osim 5.000 evra koje je jednom dao PSG-u kada nismo imali para da preživimo", kazao je Trifunović prilikom jednog gostovanja na televiziji, a prenosi ovaj portal.

Predsednik Resornog odbora za obrazovanje Demkratske stranke Goran Radojev poručio je putem mreže Iks da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas novcem i medijima kupuje male opozicione igrače koji, zaneseni, padaju na njegove nepristojne ponude, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.