Tadić veruje u pobedu

Izvor: RTS, 30.Sep.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić veruje u pobedu

Boris Tadić uveren u pobedu na izborima za predsednika Demokratske stranke. Uglavnom sam u životu pobeđivao na izborima koje je bilo nemoguće dobiti, a izgubio one koji su bili jasno dobitnički, rekao Tadić.

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je uverenje u pobedu na izborima za lidera demokrata, navodeći da bi svako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugo rešenje bilo pogubno za DS jer bi bilo uslovljeno interesima kapitala.

Tadić je naveo da će izbori za predsednika DS-a biti teški, ali da je optimista. "Uvek sam optimista, da nisam - ne bih učestvovao na izborima. Uglavnom sam u životu pobeđivao na izborima koje je bilo nemoguće dobiti, a izgubio sam one koji su bili jasno dobitnički", rekao je Tadić Televiziji Crne Gore.

Boris Tadić je istakao da odnose Srbije sa Crnoj Gorom posmatra isto kao i kada je bio na funkciji predsednika Srbije.

Upitan da li bi, sa sadašnje distance, nešto menjao u politici prema Crnoj Gori u odnosu na onu koju je vodio kao predsednik Srbije, Tadić je odgovorio odrično. "Ne, ne bih ništa menjao", naveo je lider demokrata.

Tadić je rekao da je nakon odlaska sa mesta predsednika Srbije razgovarao sa crnogorskim zvaničnicima Filipom Vujanovićem, Milom Đukanovićem i Rankom Krivokapićem, na temu odnosa između dve države.

"Za mene je bilo važno da pojasnim šta se to zapravo desilo u crnogorskoj javnosti, odnosno na koji način su interpretirani moji pristupi politici između dve države. Čini mi se da je bilo određenih nesporazuma", rekao je Tadić.

"Dobio sam informaciju da je u crnogorskoj javnosti bilo interpretacija mojih sastanaka sa Srbima iz regiona koje su, po mom mišljenju, bile veoma neobične, odnosno potpuno pogrešne", naveo je Tadić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.