Tadić večeras u Beču sa Hajncom Fišerom

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić večeras u Beču sa Hajncom Fišerom

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovaraće večeras u Beču s predsednikom Austrije Hajncom Fišerom, potvrđeno je agenciji Beta u Tadićevom kabinetu.

Tadić je ranije danas, obilazeći radove na izgradnji obilaznice oko Beograda, najavio da putuje u Beč i da će nastaviti razgovore sa evropskim partnerima kako bi im objasnio zašto Srbija ne može da odustane od Reozlucije 1244 Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Tadić je ove nedelje u Kragujevcu rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rezolucija 1244 SB UN "garancija zaštite ljudskih prava" i "pravni osnov iz koga se može pronaći rešenje za problem Kosova i Metohije".

Povezane vesti: Devojku prodali za 2.500 evra, u Beču uhapšeni članovi bande Tadić: Podrška Londona kandidaturi po nastavku dijaloga Žipe: Srbiji status kandidata uz napredak u dijalogu Devenport: Hitno nastaviti dijalog o Kosovu Tadić i Basesku: Srbija što pre u EU
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.