Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Mar.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić reketirao Miškovića?

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković tvrdi da ga je bivši predsjednik Boris Tadić ucjenjivao i da je pokušao da ga reketira dok je bio na vlasti, tvrdi izvor beogradskog "Kurira". Mišković i Tadić su ušli u sukob u ljeto 2011. godine i to zbog dotadašnje Miškovićeve najbliže saradnice Milke Forcan! "Mišković se posvađao s Milkom Forcan zbog novca. Nije želeo da joj isplati njen dio akcija u 'Delta holdingu', iako je ona dugo bila potpredsjednica kompanije i njegova desna ruka. Onda je Forcanovoj Tadić naprasno 'priskočio u pomoć'! Mišković se žalio prijateljima da mora da je Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/tadic-reketirao-miskovica.html)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Miroslav Mišković

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Tadić reketirao Miškovića!?

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2013

BEOGRAD - Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković tvrdi da ga je bivši predsjednik Boris Tadić ucjenjivao i da je pokušao da ga reketira dok je bio na vlasti, tvrdi izvor beogradskog "Kurira".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.