Tadić od srede u poseti Francuskoj

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić od srede u poseti Francuskoj

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće od 6. do 8. aprila u poseti Francuskoj tokom koje će razgovarati sa francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijem i drugim visokim zvaničnicima.

Tadić će se sa Sarkozijem sastati u petak 8. aprila, na radnom ručku u Jelisejskoj palati, objavljeno je na veb sajtu Jelisejske palate.

Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Srbije, Tadić će razgovarati i sa francuskim premijerom Fransoa Fijonom, predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Senata Žerarom Laršeom i predsednikom Nacionalne skupštine Bernarom Akojeom.

Tadić u Kuvajtu 10. i 11. aprila

Tadić sa Sarkozijem u petak u Jelisejskoj palati

Tadić: Izbori posle kandidature (VIDEO)

Predsednik Srbije održaće predavanje na Vojnoj akadamiji na temu "Srbija, Francuska i Evropska unija", prisustvovaće otvaranju izložbe u spomen umetnice Olje Ivanjicki i položiti vence na Trijumfalnoj kapiji i srpskim vojnicima na groblju Tie.

Potpredsednik vlade Srbije Božidar Djelić najavio je prošle sedmice

da će tokom Taidćeve posete Francuskoj biti potpisan sporazum o

straterškom partnerstvu dve zemlje.

Ovo će biti drugi Tadićev susret sa Sarkozijem. Prvi put su se sastali krajem maja 2009, takodje u Parizu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.