Tadić od Rasmusena traži istragu o sukobima

Izvor: Blic, 28.Sep.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić od Rasmusena traži istragu o sukobima

Predsednik Srbije Boris Tadić danas je od generalnog sekretara NATO Andersa fog Rasmusena zatražio da se pokrene istraga o jučerašnjim događajima na Jarinju, rečeno je "Blicu" u kabinetu predsednika Srbije.

- Predsednik Tadić je u kontaktu sa generalnim sekretarom NATO sa kojim je danas stupio u kontakt nešto posle 13 sati - rečeno je kratko u kabinetu predsednika Srbije na pitanje "Blica" sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojim zvaničnicima Tadić kontaktira i šta radi na rešavanju krize na severu Kosova, ali i vezano za prekinute pregovore u Briselu.

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je danas za "Blic" da je veoma važno da se utvrdi šta se zaista juče događalo na Jarinju i potvrdio saznanja "Blica" da je Kfor juče pokušao da otme dokazni materijal na licu mesta. Bogdanović je dodao da je od velike važnosti za Srbiju da se sprovede istraga da ne bi "ponovo ispalo da su Srbi krivi za sve".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Jarinje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.