Izvor: S media, 07.Sep.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić najavio oštru sednicu GO DS: Sutra ću reći "popu pop, bobu bob" (VIDEO)

- Ja nikada neću odustati. Imaćemo opšte izbore u DS i više kandidata jer je potreban

novi legitimitet ljudima koji vode DS, ali ja neću doprineti cepanju stranke, rekao je večeras predsednik DS Boris Tadić. On je objasnio da će na sutrašnjoj sednici GO DS, zatvorenoj za javnost, biti definisano kako će se birati novo rukovodstvo.

Kako je rekao, sa Draganom Đilasom je u dobrim odnosima. On je njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odnos opisao:

- Ja sam se danas pozdravio sa njim i nas odnos je korektan. Ja sam njemu rekao gde si Điki, a on meni gde si Boki. Ja sam Đilasa doveo u DS, kazao je Tadić.

Tadić je rekao da će se sutra raspraviti svačija odgovornost u protekle četiri godine.

- Ja sam do ovih izbora uvek preuzimao svu odgovornost na sebe za sve što se dešavalo i za svaki izborni rezultat. Ovoga puta nisam mogao i rekao sam da zbog svih okolnosti i krize ne mogu da preuzmem svu odgovornost na sebe. Zato ćemo sutra raspraviti savi pojedinačni govor i svaki pojedinačni rezultat. Moramo uspostaviti razliku između krivice i odgovornosti. Odgovornost je uvek na prvom čoveku stranke, a krivicu moraju preuzeti svi , bio je izričit Tadić.

Predsednik Ds je reako da neće dozvoliti da tajkuni razbiju stranku u kojoj je on od samog početka.

- Nikada neću odustati i neću dozvoliti da se u DS umešaju ljudi kojima tu nije mesto.

Boris Tadić je priznao da Dragan Đilas hoće da preuzme stranku. Opširnije OVDE.

(S media, Foto: Beta, arhiva)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JA NJEMU ĐIKI, ON MENI BOKI: Boris Tadić najavio kandidaturu i pohvalio se dobrim odnosima sa Đilasom

Izvor: Telegraf.rs, 07.Sep.2012

Sutra ću reći 'popu pop, a bobu bob - rekao je Tadić govoreći o sutrašnjoj sednici Glavnog odbora DS-a na kojoj će biti javno samo predstavljanje njegovog izveštaja

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.