Tadić kupuje vilu od 850.000 evra!?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 03:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić kupuje vilu od 850.000 evra!?

Da bivši predsednik Srbije Boris Tadić (54) zna šta valja govori njegova odluka o letovanju u luksuznoj vili Oključna na ostrvu Vis, u Hrvatskoj, koja vredi ni manje ni više nego celih 850.000 evra! Hrvatski mediji objavili su i da Visom “kruži priča da je viška oaza toliko osvojila Tadića da je čak planirao da je kupi kao kuću za odmor“ jer je njen vlasnik ove godine stavio na prodaju.

Vila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Oključna postaje vlasništvo jednog Srbina? Ljudi, je li to moguće!?  

Ostalo je nejasno da li je lider Demokratske stranke (DS) odseo u njoj kod prijatelja ili je samo iznajmljivao, ali se nauživao svakako, s obzirom na to da vlasnik Oključnu opisuje kao “prekrasnu autohtonu vilu od 350 kvadrata na tri sprata sa bazenom, kompletno renoviranu i luksuzno uređenu sa velikim terasama i pogledom na more, smeštenu na jednoj od najlepših lokacija na Visu“.

Hrvatski “Dnevnik“ i “Jutarnji list“ objavili su u nedelju da je Tadić na Vis stigao u pratnji petorice pripadnika “Kobri“, ali da su ga meštani gledali uglavnom kako šeta sam i opisali ga kao “simpatičnog, nasmejanog i voljnog za razgovor sa meštanima“.

 

Tadić: Super! Super!

Tadić, koji je svojim prvim letovanjem na hrvatskoj obali nakon 27 godina izazvao ogromnu pažnju tamošnjih medija, napustio je Hrvatsku u subotu. Otišao je redovnim trajektom sa Visa u splitsku luku, gde su ga kao pratnja sačekali hrvatski policajci sa dva automobila, kao i obezbeđenje iz Srbije, takođe sa dva vozila. Iako je pokušao da neprimetno sa tamnim naočarima siđe sa trajekta i uleti u BMW, hrvatski novinari i ovog puta su ga uslikali. Na pitanje kako mu je bilo na letovanju, kratko je rekao: “Super, super“.

Višani za vlasnika kažu da je stranac, koji je vilu, nekada staru školu, kompletno renovirao i sada je prodaje, a meštani Tadića već pominju kao kupca. Prvi oglas za prodaju pojavio se još u aprilu ove godine, dok je poslednji put objavljen 16. jula. U oglasu se navodi da se vila sastoji od prizemlja (88,4 kvadrata), prvog sprata (85,5 kvadrata), potkrovlja (65 kvadrata), dve konobe (43 kvadrata) ispod terase, bazena od 30 kvadrata, kotlarnice (19 kvadrata), šest kupatila i okućnicom od 850 kvadratnih metara.

Opremljena je luksuznim nameštajem, džakuzijem, grilom, klimom i svom belom tehnikom, kao i parking mestom. Njeno okruženje čine stare autentične kuće i nedirnuta priroda. Kvadratni metar ovog luksuza košta 2.429 evra, što je, kako je navedeno u oglasu, “45,60 odsto viša cena od prosečne cene kuća na Visu“.

Osim što se odmorio u poznatoj oazi robinzonskog turizma, Tadić je posetio i svog dugogodišnjeg prijatelja, hrvatskog književnika Senka Karuzu (55), koji u viškoj uvali Mala travna drži restoran “Kod Senka“ i koja je ništa manje zanimljiva od vile Oključna, s obzirom na to da je proglašena za jednu od pet najboljih konoba na hrvatskim ostrvima. Sama konoba samo je uslovno nazvana restoranom jer u njoj nema menija niti naručivanja. Senku, čija je kuća zapravo restoran, morate se najaviti, a kada dođete, on iznosi na sto ono što je tog dana ulovio u moru. Od kada datira njegovo i Tadićevo prijateljstvo javnosti nije poznato.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tadić kupuje vilu od 850.000 evra!?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012

Da bivši predsednik Srbije Boris Tadić (54) zna šta valja govori njegova odluka o letovanju u luksuznoj vili Oključna na ostrvu Vis, u Hrvatskoj, koja vredi ni manje ni više nego celih 850.000 evra! Hrvatski mediji objavili su i da Visom “kruži priča da je viška oaza toliko osvojila Tadića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.