Tadić i Guođiang o saradnji (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Guođiang o saradnji (VIDEO)

Predsednik Srbije Boris Tadić i član Stalnog komiteta Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine He Guođiang razgovarali su juče u Beogradu o produbljivanju strateškog partnerstva dve zemlje, posebno u oblasti ekonomske saradnje.

Tadić se, tokom razgovora sa Heom koji je i sekretar kineske Komisije za disciplinu i nadzor, zahvalio Kini na podršci očuvanju teritorijalnog integriteta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << naše zemlje.

Predsednik Srbije se, takođe, zahvalio i na podršci Pekinga inicijativi Srbije da se pokrene nezavisna istraga, sa mandatom Ujedinjenih nacija, povodom izveštaja specijalnog izvestioca Saveta Evrope Dika Martija o trgovini ljudskim organima na Kosovu.

Berluskoni u petak u Beogradu

Tadić: EU je najbolja opcija za Srbiju

Tadić: Srbija za jačanje odnosa sa SAD

Tadić je još jednom naglasio da Srbija snažno podržava politiku jedne Kine, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika.

Predsednik Srbije čestitao je svom sagovorniku obeležavanje devedesete godišnjice osnivanja Komunističke partije Kine.

Ranije juče, član Stalnog komiteta Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine He Guođiang sastao se sa zamenikom predsednika Vlade Srbije Ivicom Dačićem.

Opširnije OVDE

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.