Tadić hitno u Njujorku

Izvor: RTS, 02.Jul.2010, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić hitno u Njujorku

Zbog novonastale situacije u severnom delu Kosovske Mitrovice, predsednik Boris Tadić putuje u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, zakazanu za utorak 6. jula.

Predsednik Srbije Boris Tadić otputovaće na sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija koja je zakazana za 6. jul.

U saopštenju pres službe predsednika navodi se da Tadić mora hitno da putuje u Njujork, na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sednicu Saveta bezbednosti UN, zbog novonastale situacije na severu Kosova.

Predsednik Tadić pomerio je termin posete Crnoj Gori, sa 6. i 7. jula kako je bilo planirano, na 8. i 9. jul zbog puta u Njujork.

Tadić je o razlozima odlaganja posete obavestio crnogorskog predsednika Filipa Vujanovića koji je izrazio razumevanje zbog pomeranja termin, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na severu Kosova dan žalosti zbog smrti Mesuda Džekovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2010

KOSOVSKA MITROVICA -..Zbog smrti pedijatra Mesuda Džekovića Kosovskomitrovički okrug je proglasio 3. jul danom žalosti u četiri opštine na severu Kosova - Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku...Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović sa saradnicima večeras je obišao porodicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tadić zbog Mitrovice ide na sednicu SB

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2010, 11:00

Zbog novonastale situacije u severnom delu Kosovske Mitrovice predsednik Srbije Boris Tadić putuje u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti UN, zakazanu za utorak 6. jula...Zvanična poseta predsednika Srbije Crnoj Gori, zakazana za 6. i 7. juli, odložena je za 8.i 9. juli...O razlozima odlaganja posete...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.