Tadić: Vučić ima bolje okolnosti od Đinđića, Koštunice i mene

Izvor: VOA, 06.Mar.2020, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Vučić ima bolje okolnosti od Đinđića, Koštunice i mene

Vučić ima bolje okolnosti za rešavanje kosovskog problema nego što smo ih imali i ja i Đinđić i Koštunica, kaže za Glas Amerike bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji je ove nedelje posetio Vašington, kao deo delegacije globalne alijanse svetskih lidera - nekadašnjih predsednika i premijera, koji su sa američkim i međunarodnim zvaničnicima razgovarali o načinima da se pomogne u kriznim žarištima širom sveta.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić za Glas Amerike: Nikad ne bih prihvatio ono što je Vučić prihvatio

Izvor: VOA, 06.Mar.2020

Vučić ima bolje okolnosti za rešavanje kosovskog problema nego što smo ih imali i ja i Đinđić i Koštunica, kaže za Glas Amerike bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji je ove nedelje posetio Vašington, kao deo delegacije globalne alijanse svetskih lidera - nekadašnjih predsednika i premijera,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.