Tadić: Vlada konstantno obmanjuje javnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Vlada konstantno obmanjuje javnost

Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke i jedan od nosilaca izborne liste "Savez za boluu Srbiju - LDP, LSV, SDS", danas je u Knez Mihailovoj ulici razgovarao s građanima o potrebi izgradnje infrastrukture u prestonici i tom prilikom ocenio da se u poslednje četiri godine ništa nije radilo.

"Bilo je potrebno nastaviti izgradnju infrastrukture, pre svega obilaznicu oko Beograda, ali vidimo u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << četiri godine praktično ništa se nije uradilo u tom smislu", izjavio je Tadić u razgovoru sa građanima, saopšteno je iz te stranke.

Povodom jučerašnjeg polaganja kamena temeljca u Obrenovcu za izgradnju fabrike Meita, Tadić je ustvrdio da je Vlada Srbjie ponovo obmanula građane rekavši da će tu biti otvoreno 1.400 radnih mesta, a ispostavilo se je reč o projektu na sedam godina za 770 radnika.

"Znači, 100 radnika godišnje", rekao je Tadić koji se kritički osvrnuo i na projekat Beograd na vodi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.