Tadić: Uradite nešto za građane

Izvor: S media, 15.Mar.2011, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Uradite nešto za građane

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da očekuje da će rekonstruisana Vlada Republike Srbije raditi timski, biti mnogo efikasnija i davati konkretnija rešenja na ekonomske probleme gradjana Srbije.

„Verujem da su i premijer i ministri shvatili ozbiljnost situacije u kojoj se naša ekonomija nalazi i samim tim koliko je životni standard u zemlji loš, te u tom smislu poručujem da moraju da rešavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << realno brže probleme ljudi, jer će na kraju mandata rezultate ispostaviti i odgovarati za svoj rad isključivo gradjanima Srbije“, rekao je predsednik Tadić.

Predsednik Tadić je dodao da se nada da će njegove kolege, lideri koalicije dati sve od sebe i staviti državni interes i gradjane na prvo mesto i uticati na svoje ministre da se obuzdaju od ispunjavanja uskostranačkih interesa.

Najpopularniji Ljajić i Tadić, a najomraženiji Zukorlić

Marković: Podnosiću izveštaj na tri meseca

Cvetković: Neću tolerisati bahate ministre

„Ovu priliku ste dobili da uradite nešto za svoju zemlju i gradjane, a ne za svoju partiju ili sebe lično. Očekujem da ćete se u skladu sa tim i korektno ponašati“, poručio je novoizabranim ministrima predsednik Srbije, saopštila je Pres služba Predsednika.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.