Tadić: Svi učesnici izbora da objave imovinu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2012, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Svi učesnici izbora da objave imovinu

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić predložio je na izbornom skupu u Prijepolju da svi učesnici izbora, zakazanih za 6. maja, kažu građanima šta imaju od imovine.

rekao je Tadić.

Predsednik DS-a, doskorašnji predsednik Srbije koji predvodi izbornu koaliciju "Izbor za bolji život", rekao je da ako se ustanovi da je čestito radio svoj posao, traži da se ispita imovina i drugih učesnika na predsedničkim i parlamentarnim izborima, 6. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << maja.

"Znam da od predsedničke plate nisam mogao kupiti stanove i kuće, a da mnogi moji konkurenti, koji uporno i daleko uzvikuju reč poštenje, imaju stanove za sebe i za svoje sinove, imaju vikendice, imaju mesta za ugodan odmor. Ja to nemam", rekao je Tadić.

"Dajte, učesnici izborne kampanje, pred građane sve što smo do sada zarađivali u životu i sve što imamo, pa da odatle počnemo borbu protiv korupcije", rekao je Tadić i ukazao da bez borbe protiv kriminala i korupcije nema ni stranih investicija potrebnih za budućnost Srbije.

Pred velikim brojem građana Prijepolja Boris Tadić je obrazložio pet tačaka programa za novi predsednički mandat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.