Izvor: S media, 17.Mar.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Stranačka nomenklatura kao skrama na slatku od jagoda

Počasni predsednik DS Boris Tadić izjavio je danas da se DS suočava sa problemom stranačke nomenklature i birokratije i da je to pitanje za novo rukovodstvo stranke.

"I oko vas vidim ljude danas koje sam video u vreme dok sam ja vodio DS koji kad nešto postanu prvo pitaju - mogu li da dobijem službeni automobil i telefon sa 20 i nešto godina. Tu su, u vašoj blizini, iza vas, a od njih nikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koristi nema", rekao je.

Prema njegovim rečima, to je ta nomenklatura koja urušava svaku politicku organizaciju i zbog koje stranke gube poverenje građana.

Tadić je uporedio borbu stranačkih nomenklatura sa "skramom na slatku od jagoda koju treba skloniti da bi se došlo do slatkog" i dodao da "to ne znači da svi ostali članovi DS jesu one zdrave jagode".

Bivši lider DS je takođe istakao da je DS stranka budućnosti i "regionalna institucija" i pozvao je da razvija regionalnu saradnju.

Počasni predsednik demokrata je rekao i da će pripadati DS-u i u budućnosti, ako i da je spreman da pomogne Ðilasu i njegovom zameniku Pajtiću.

(Tanjug, Foto: Beta/Emil Vas/EV)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Tadić: Tražili su mi službene automobile i telefone

Izvor: NaDlanu.com, 17.Mar.2013

Počasni predsednik DS Boris Tadić izjavio je danas da se DS suočava sa problemom stranačke nomenklature i birokratije i da je to pitanje za novo rukovodstvo stranke..."I oko vas vidim ljude danas koje sam video u vreme dok sam ja vodio DS koji kad nešto postanu prvo pitaju - mogu li da dobijem službeni...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.