Izvor: Blic, 07.Apr.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Stefanović da odmah PODNESE OSTAVKU jer ne razume šta mu je posao

Predsednik Socijaldemokratske stranke, Boris Tadić, pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da podnese ostavku, jer ne razume šta je nadležnost policije i resornog ministarstva.

- Po čemu čovek u jednoj zemlji koja je slobodna i demokratska može biti legitimisan zato što kaže predsedniku vlade da je narod gladan? Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović mora da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostavku ovog trenutka, zato što čovek uopšte ne razume šta je nadležnost policije i MUP-a - rekao je Tadić, a saopštila SDS.

On je ocenio i da je neshvatljiv nivo diletantizma koji ministri sadašnje vlade pokazuju.

Pročitajte još:

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas u Novom Sadu da je osoba koja je u utorak na mitingu Srpske napredne stranke u Pančevu dobacivala premijeru Srbije, samo legitimisana i kasnije puštena.

Dok je predsednik SNS Aleksandar Vučić govorio o tome kako vidi da u Srbiji ljudi teško žive, muškarac iz publike je dobacivao da nema novca i da je siromašan, na šta je Vučić odgovorio da se bori da to više ne bude slučaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.