Tadić: Sa zadovoljstvom idem na izbore

Izvor: TvojPortal.com, 31.Avg.2011, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Sa zadovoljstvom idem na izbore

/vesti online/ Predsednik Republike Boris Tadić izjavio je danas da će sa zadovoljstvom izaći na naredne izbore jer su i on i Demokratska stranka (DS), kako je naveo, učinili dosta tokom mandata.

Boris Tadić spreman za izbore

Tadić je novinarima u Užicu rekao da je DS, za razliku od svojih političkih kokurenata, postigla dosta rezultata.
"Nemamo ona dela koja smo planirali i želeli, a želeli smo mnogo, ali naša konkurencija praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << nema nikakva dela, nema ništa što je ostalo iza njih", kazao je Tadić.
 
Ostajemo na Kosmetu
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da Srbija neće učestvovati u demontiranju institucija koje obezbeđuju život srpskom narodu na severu Kosova i Metohije, napominjući da niko iz Evropske unije ne može da nam postavlja takve uslove.
"Srbija neće priznati nezavisnost Kosova i ne radi se više o tradicionalnom patriotizmu, već se radi o elementarnoj zaštiti nacionalnih interesa", poručio je Tadić.
"Od te zaštite demokratska, proevropska Srbija ne može da odustane", rekao je predsednik i naglasio da "niko iz EU ne može da nam postavlja takve uslove".Ostatak teksta pročitajte na linku

politikaSrbijaizboriDSBoris Tadićsa zadovoljstvom

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.