Tadić: Pobedićemo, jer imamo ideju!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Pobedićemo, jer imamo ideju!

Doskorašnji predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Višegradu da je uveren će Demokratska stranka, na čem je čelu, pobediti na predstojećim izborima. jer ima ideju za razliku od političkih protivnika.

"Mi smo se izmirili sa svima, gradimo puteve i mostove, dovodimo investitore a nijedan privredni potencijal u Srbiji nismo ugušili dok smo na vlasti. Neke smo i sačuvali, a ostale podigli veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << visoko", rekao je Tadić.

On je podsetio da je vlast u Srbiji uspela da prebrodi tešku ekonomsku krizu.

Kandidat koalicije "Izbor za bolji život" za predsednika Srbije poručio je da svaka buduća Vlada Srbije više mora da uloži u kulturu, jer je ona sigurna zaštita identiteta srpskog naroda.

Tadić je danas posetio gradilište Andrićgrada režisera Emira Kusturice u društvu sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Vlada Srbije obezbedila je sredstva za izgradnju Andrićevog instituta u Andrićgradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.