Tadić: Obilaznica oko Beograda ulaganje u novi razvoj

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Obilaznica oko Beograda ulaganje u novi razvoj

Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić obišao je deonicu obilaznice oko Beograda i novoizgrađene stanove u naselju Stepa Stepanović.

Nakon što je obišao deonicu od batajničke petlje do tunela u Straževici, predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je da je izgradnja obilaznice oko Beograda doprinos ne samo prestonici već i Srbiji, regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i evropskom kontinentu, jer se radi o jednoj od najopterećenijih tačaka panevropskog Koridora10.

"Ovo je kao arterija u organizmu, mi smo sada povezali arteriju, Srbija decenijama unazad nije završavala velike projekte i da svi moraju biti svesni koliko je truda, rada i zalaganja uloženo da Srbija na najopterećenijoj tački transporta danas ima povezan put - obilaznicu oko Beograda. U narednom preiodu biti nastavljeni radovi na poslednjoj tački obilazice, a da će se zatim graditi i most kod Vinče, malopre sam u šali rekao da kada završimo taj most za nekoliko godina gotovo više nećemo imati da gradimo mostove u Srbiji", istakao je Tadić.

Tadić je prisustvovao i uručenju ključeva prvim stanarima naselja Stepa Stepanović, gde je izrazio zadovoljstvo što je sačuvan građevinski sekor.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.