Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Neću da prepustim stranku

Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da nema nameru da napusti stranku i da prepusti da o njenoj budućnosti odlučuje, kako se izrazio, grupa pojedinica kojima nije bitno da DS bude jaka i sprovodi svoju misiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Neću napustiti DS

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Beograd -- Tadić izjavio da neće da napusti DS i da prepusti da o njenoj budućnosti odlučuje "grupa pojedinaca kojima nije bitno da DS bude jaka i sprovodi svoju misiju"..."Ostajem u borbi za misiju DS dok god mogu na bilo koji način da doprinesem njenom ostvarenju. Moje angažovanje u politici...

Nastavak na B92...

Tadić: Neću da prepustim stranku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2014

Počasni predsednik DS Boris Tadić, posle žestoke sednice Glavnog odbora stranke na kojoj je ostao u manjini, kaže da nema nameru da napušta DS i prepusti da o njenoj budućnosti odlučuje "grupa pojedinaca" kojima, kako smatra, nije bitno da stranka bude jaka i da sprovodi svoju misiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.