Tadić: Ne vidim bolje ideje

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ne vidim bolje ideje

Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da ne vidi bolje predloge i ideje u odnosu na politiku koju vodi vladajuća koalicija u Srbiji.

On je rekao da je svaka politička ideja koja dolazi iz opozicije ili iz nevladinog sektora dobrodošla, ali da on, sem kritike, ne vidi bolje ideje u tome.

"Ranije su nas optuživali da kad dođe predizborna kampanja obilazimo radnike i gradilišta, a sada, kada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbora, i kada obilazimo gradilišta i radimo, onda nas optužuju da je to sigurno zbog izbora", kazao je Tadić.

Tokom obilaska radova na Koridoru 10 kod Dimitrovgrada, predsednik Srbije je rekao da je njegov posao da radi i da bi "voleo da svi u Srbiji koji obavljaju i državne dužnosti, i oni koji su u opoziciji, takođe rade".

"Nema ništa jednostavnije, nego sesti na stolicu i reći: ovo bi trebalo da bude ovako ili onako. Ali, ja ne vidim bolje predloge i ideje od onih koje mi sprovodimo", kazao je.

Tadić je dodao i da je svaka ideja dobrodošla, bez obzira da li dolazi iz redova opozicije, iz nevladinog sektora ili iz medija, pošto se Srbija danas nalazi u teškoj situaciji.

"Kritika treba da bude dobra, precizna i primenljiva", zaključio je Tadić.

Kada je reč o Koridoru 10, Tadić smatra da bi on mogao da bude isplativ u veoma kratkom periodu.

Procenjuje da bi Srbija u godinama koje dolaze od Koridora 10 mogla da ostvaruje profit od čak 290 miliona evra, dodao je Tadić.

On je rekao i da je dobio uveravanja da će čitav posao izgrdnje obilaznice oko Dimitrovgrada biti završen do aprila 2012.

Tadić je dodao da će na ovom potezu Koridora 10 biti izgrađena dva tunela i sedam mostova.

Po njegovim rečima, postoji namera da se u svakom delu Srbije pokrenu radovi na energetskim i saobraćajnim infrastrukturnim projektima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.