Tadić: Konuzinov govor neuobičajen

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Konuzinov govor neuobičajen

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas, povodom obraćanja ruskog ambasadora Aleksandra Konuzina na obeležavanju tri godine rada Srpske napredne stranke (SNS), da nije uobičajena praksa da diplomate govore na partijskim skupovima, ali jeste da im >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prisustvuju.

Konuzin je u subotu govorio na skupu u niškoj hali Čair i ocenio da je SNS postala jedan od glavnih pokazatelja raspoloženja građana Srbije.

Povodom Konuzinovog govora prvi je reagovao predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je tražio njegovo proterivanje iz Srbije i proglašavanje personom non gratom.

Pojavljivanje ruskog ambasadora na stranačkom skupu kritikovali su i potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan i potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Aleksandar Konuzin

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.