Tadić: Jeremić nije dobro radio

Izvor: B92, 03.Nov.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Jeremić nije dobro radio

Kopaonik -- Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da njegov ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić nije dobro obavljao svoju funkciju.

On kaže da je Jeremić tu funkciju više koristio za ličnu promociju i da je posvađao Srbiju sa mnogim zemljama.

Bivši predsednik Boris Tadić kaže da Srbi treba da izađu na izbore na Kosovu "uprkos tome što je Briselski sporazum nije ostvario sve ono što je moglo".

"Briselski sporazum je ipak nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo bolje od zamrznutog konflikta, iako taj sporazum predstavlja nešto manje od onoga što sam ja tražio dok sam bio predsednik Srbije", rekao je Tadić zatvarajući Seminar studenata Fakulteta političkih nauka na Kopaoniku.

Tadić je na istom skupu rekao da nije odustao od politike ni u Srbiji ni u međunarodnoj zajednici.

On je dodao da "ostavlja mogućnost da se vrati u srpsku politiku" jer smatra da u današnjoj Vladi Srbije sede ljudi koji nisu sposobni za to.

On je, između ostalog, odgovarajući na pitanja studenata izneo kritiku na rad opozicije istakavši da opozicija mora da ukazuje na probleme, a ne da ćuti. Prema njegovim rečima, opozicija treba da sarađuje, a ne da iznosi međusobne kritike.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.